FőoldalFilmgalériánkFotógalériánkLinkekElérhetőségeink

Légifotózás, Filmezés minihelikopterrel. DV vagy 16mm-es filmeket készítünk megrendelőink számára a már bevált minihelikopteres repülő technika segitségével. A kamera izolációs szerkezetünk segitségével az elkészült filmek tökéletesen rezgésmentesek. A készités folyamatában az operatőr folyamatosan látja a helikopteren lévő kamera képét, a rádió adónk segitségével pedig mozgatni tudja a kamerát a kivánt pozicióba. Igy ugyan úgy tudja használni a kamerát, mintha az egy állványon lévő kamera lenne.

Szolgáltatásunk felhasználási lehetőségei:


  • Reklámfilmek:

Ezt a technikát használva olyan szituációkat teremthetünk a kamera számára, amit egy földröl mozgatot állvánnyal sem tudnánk produkálni.

  • Mozifilmek:

Az eddig elkészült külföldi / tengeren túli és europai / mozifilmek legalább 60%-a használta ezt a technikát a gyártásnál. Mostantól lehetőség van ezt a technikát magyarországon is alkalmazni a külföldi ár töredékéért.

  • Természetfilmek:

Olyan helyekre el tudjuk juttatni a kisméretű helikopterekkel a kamerát, ahová eddig a nagy helikopterekkel képtelenség volt.

  • Hiradós tudósitások

Sokszor egy légikép sokkal többet megmutat egy földi eseményről, mint egy földön felvett anyag. Ezzel a technikával ott is lehet forgatni ahová egy forgató csoport nem tud eljutni pl. a helyszín fizikai megközelithetetlensége miatt. A technikánkat egy autóval vagy más járművel csak a helyszin közelébe kell vinni és már forgathatunk is.

  • Mentési munkák:

A helikoptert fel lehet szerelni infravörös kamerával, igy egy eltünt, bajbajutott , eszméletlen személyt is meg lehet találni a földi keresési módszerek töredék idelye alatt.